Algemeen nieuws

Foto's natuurpunt (LO5/LO6)

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar hielpen de natuur een handje door gemaaid gras weg te dragen. Klik hieronder om de foto's te zien.

Foto's natuurpunt

Foto's eerste schooldag

Op maandag 2 september zwaaide onze schoolpoort weer open na een leuke vakantie.
Het jaarthema dit schooljaar is “Op Ontdekking”.
Dat hebben de kinderen de eerste schooldag al volop mogen doen.
Ze ontdekten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, hun nieuwe juf of meester, hun boeken, de speelplaats, … We zijn er weer klaar voor om er een supertof schooljaar van te maken!

Foto's eerste schooldag

Pedagogische studiedag

Op maandag 30 september hebben de leerkrachten een pedagogische studiedag.
De kinderen hebben dan een dagje vrijaf.

Bezoek LEGO-studio (LO2)

Op dinsdag 1 oktober gaan de leerlingen van LO2 naar de LEGO-Studio (Beringen).

Schoolfotograaf

Op woensdag 9 oktober komt de schoolfotograaf naar school voor de individuele foto's en de klasfoto's.

Foto's startviering

Op vrijdag 13 september vierden we in de kerk van Genenbos de start van ons nieuwe schooljaar in teken van het thema “Handen vol Hoop”. De kinderen van het zesde leerjaar verzorgden met veel enthousiasme de viering. Ze maakten er samen met de juf een hele mooie viering van met passende gebeden en vrolijke liedjes.

Foto's startviering

Scholenveldloop

Op woensdag 25 september is er de scholenveldloop bij de sporthal van het sportcomplex te Lummen.

Herfstwandeling lager onderwijs

De herfstwandeling gaat dit jaar door op vrijdag 25 oktober.

Alles met de bal (LO3/LO4)

Op Vrijdag 5 oktober is er Alles met de bal voor de leerlingen van LO3 en LO4.

Eerste communie

Communie

Op 03 mei doen de leerlingen van het eerste leerjaar hun eerste communie.

25 Sep 2019
Scholenveldloop